Even voorstellen

In memoriam: Henk Robroch

Helaas te vroeg overleden op 6 april 2011 op 63 jarige leeftijd. Henk is de grondlegger van het bedrijf in zijn huidige vorm. Hij was sinds 1980 mede eigenaar van firma Robroch. Henk was tot aan zijn laatste dagen nog volop in het bedrijf werkzaam. Naast een passie voor het bedrijf had hij ook een passie voor klassieke automobielen, men zou dit een hobby kunnen noemen! In hem nestelde veel kennis van de oude techniek.

 

Henk Robroch

Harmen Robroch

Harmen is een van de twee eigenaren van het bedrijf. Na de opleiding MTS werktuigbouwkunde en MTS autotechniek is hij in 1997 begonnen in het bedrijf. Hij is dagelijks nog steeds volop in de werkplaats te vinden voor storingsdiagnose, reparaties en APK en is daarnaast ook de persoon van de inkoop/verkoop en planning.

 

Harmen Robroch

Elja Robroch

Elja,trotse moeder van drie zonen. Zij is de tweede eigenaar van het bedrijf. Elja werkt ongeveer drie dagen per week in het bedrijf. Zij houdt zich vooral bezig met de administratie en alle andere kantoor werkzaamheden.

  elja

Robert Nouta

Robert is per oktober 2016 als monteur in dienst genomen in ons bedrijf. Opgeleid tot timmerman, maar eigenlijk wel met het hart bij de auto en motortechniek.We hopen hem een kans te geven dit verder te ontwikkelen.

 

robert