Schade en Ruitreparaties

Schade reparatie

Onverhoopt schade aan uw auto? Ook hierin staan wij voor u klaar.

Sommige verzekeringsmaatschappijen proberen u te sturen naar bedrijven die u niet kent. Vaak is dit alleen omdat dit voor hen goedkoper is, u heeft er niets aan en moet maar hopen dat de schade serieus wordt gerepareerd. Neem daarom in geval van schade altijd even contact met ons op, wij kunnen u hierin goed bijstaan. Zo verzorgen wij de afwikkeling met de verzekering/schade expert en zorgen we voor een goede reparatie van uw voertuig. Het eventueel afslepen van het voertuig kunnen we ook voor u regelen.

De reparatie van de schade voeren wij in eigen beheer uit, met hoogwaardige materialen en de juiste onderdelen. Het eind spuitwerk besteden we veelal uit aan Autoschade Sipma te Engwierum. Vaak kan de schade reparatie direct gecombineerd worden met een APK of Onderhoudsbeurt of een andere reparatie, wat voor u alleen maar voordeel betekent. Uiteraard is er altijd een leenauto voor u beschikbaar zodat u gedurende de reparatie altijd mobiel blijft.

Heeft u een kleine schade? Een klein deukje, een kras op de bumper of iets dergelijks? Vaak worden deze schades uit financieel oogpunt niet bij de verzekering geclaimd. Dit soort schades kunnen wij ook voordelig voor u repareren. Zo kunnen kleine deukjes vaak worden verwijderd zonder te spuiten, het zogenaamde "Restylen" wat een aanzienlijke kosten besparing met zich meebrengt. Hiervoor roepen wij altijd de hulp in van de "Dűkendokter". Hij repareert bij ons in de werkplaats vakkundig en voordelig.

Krassen en dergelijke repareren we volledig in eigen beheer. Zo kan bij een beschadigde bumper of iets dergelijks vaak de reparatie heel klein worden gehouden zodat slechts een klein deel hoeft worden gespoten. Op deze wijze repareren we vaak schade aan dorpels, wielkuipranden, bumpers of andere randdelen. De kosten zijn dan maar een fractie ten opzichte van het volledig spuiten van een onderdeel.

Daarnaast is elk ander soort (klein)spuitwerk van harte welkom. Denk hierbij aan Bromfiets of Motorfiets onderdelen, Wielen, Boten, etcetera.

Schade 1 Schade 2 Schade 3 Schade 4

Ruitreparatie

Heeft u een sterretje/steenslagschade in uw voorruit? Om dit goed te repareren hebben wij de juiste apparatuur in huis. Veelal kunnen we de reparatie direct voor u uitvoeren, klaar terwijl u wacht. Rijdt niet te lang door met een ruitschade, dit geeft kans op doorscheuren wat meer kosten met zich mee brengt. Deze reparaties worden in de meeste gevallen volledig door de verzekering vergoed (vanaf WA-extra of WA-plus).

Is uw ruit gescheurd of dusdanig beschadigd dat vervanging nodig is, dan kunnen wij dit ook voor u uitvoeren. In de meeste gevallen wordt dit grotendeels door de verzekering vergoed en hoeft u alleen het eigen risico te betalen. Het is verstandig dat u in geval van ruitschade de groenekaart bij de hand heeft zodat we direct contact kunnen opnemen met de verzekering. Mocht het zo zijn dat uw maatschappij de schade niet dekt, dan kunnen wij de sterreparatie of ruitvervanging voor een concurrerende prijs repareren buiten de verzekering om.

Dus neem bij ruitschade altijd even contact met ons op.