Werkplaats

Liever in een keer goed, dan twee keer half. In onze ruime moderne werkplaats is alle apparatuur aanwezig om uw auto in goede conditie te brengen en te houden.

Onderhoud en APK alle merken

Is uw auto toe aan een Onderhoudsbeurt of een APK? Wij staan graag voor u klaar. Onderhoud en reparaties voeren wij uit volgens specificatie van de fabrikant en wij monteren veelal originele kwaliteit onderdelen. We hebben de beschikking over diverse uitgebreide technische databases, zodat we voor auto's van alle merken snel de juiste informatie hebben. Maar ook een Budget beurt is uiteraard mogelijk, in die gevallen gebruiken we B-merk onderdelen of repareren we met tweedehands onderdelen.

Bij Onderhoud of APK aan moderne auto's is het gebruik van diagnose apparatuur steeds vaker noodzakelijk. Hiervoor hebben we de beschikking over BOSCH-diagnose apparatuur, zodat de vele systemen in uw auto op de juiste wijze uitgelezen, teruggesteld of ingeregeld kunnen worden. 

Heeft u een vervangende auto nodig, ook dit is geen probleem, er staat u altijd een leenauto ter beschikking.

Onderhoud en APK alle merken

Ook voor onderhoud of reparatie van aanhangwagens/boottrailers kunt u bij ons terecht. De meeste courante onderdelen hiervoor hebben we op voorraad, of we kunnen deze dagelijks bestellen. Zo is ook uw aanhanger weer snel en veilig op de weg.

Onderhoud of reparatie aanhangwagens

Storingsdiagnose

Meten is weten. Heeft u auto vreemde kuren? Licht er een storingslampje op? Waarschijnlijk is er dan iets mis in de elektronica. Moderne auto's zitten er bomvol mee en diverse regelsystemen worden steeds complexer.

De oplossing hiervoor is een goede diagnose, vergelijken van meetwaarden en de juiste interpretatie van bepaalde fouten. Doelloos vervangen van onderdelen leidt tot dikke rekeningen en weinig succes.

Bij storingsdiagnose nemen wij wat meer tijd voor een juiste diagnose en een reparatie advies. Hiervoor maken wij gebruik van BOSCH-diagnose apparatuur met uitgebreide software en AUTODATA technische database. Daarnaast hebben we goede contacten met Dealer bedrijven en landelijke specialisten, welke ons graag ter dienste zijn met ondersteuning en informatie.

Storingsdiagnose

Op deze wijze kunnen we vakkundig storingen in uw auto oplossen.

Banden service

Wij kunnen u alle merken banden in alle prijsklassen leveren. Of het nu gaat om zomerbanden, winterbanden of wielsets, altijd voor een nette prijs. Alle moderne apparatuur voor banden service is in huis.

Tevens bieden wij de mogelijkheid voor opslag van uw (winter)banden, een gemak voor u en een gemak voor ons. Hierdoor kunnen we tijdens APK of Onderhoud aan uw auto tijdig uw wielen wisselen en houdt u thuis ruimte over. De kosten hiervoor zijn slechts 7,50 ex BTW per jaar!

Bandenservice

Airco service

Airco service hoeft niet duur te zijn. Werkt uw airco nog wel maar koelt het systeem niet voldoende, dan kunnen wij dit eenvoudig voor u bijvullen. Afhankelijk van de vulhoeveelheid is dit al mogelijk vanaf 30,-.

Ook voor alle andere storingen en reparaties van airco systemen hebben wij de juiste apparatuur, middelen en kennis in huis.

Twijfelt u aan de werking van uw airco? Kom dan gerust langs voor diagnose en/of een reparatie advies.

Aircoservice

U ziet het, alles wat u van een modern autobedrijf mag verwachten hebben we in huis. Kom gerust eens langs voor een reparatie, onderhoud, APK, of gewoon een goed advies.

Klantbeoordelingen en APK Reminder